Liikennekuormien optimointi NCCI1 mukaan

Event info

Event Type
Webinars
Start Date
Tuesday, May 7, 2024
End Date
Tuesday, May 7, 2024
Time
13:00 - 14:00
Timezone
Local Time Zone
Language
Finnish
Organizer
Joni Hytönen
City
Online

Tarkin mahdollinen kuormitusmalli silloille ja liikennöidyille alueille

Liikennekuormien optimointi NCCI1 mukaan

Siltojen ja liikennöityjen alueiden mitoituksessa suuri haaste on NCCI1 mukainen kuormitus. Erilaisia kuormitusvaihtoehtoja on miljoonia ja haastavissa tilanteissa suunnitteluarvojen hakeminen on haastavaa. Perinteisesti ongelmaa on lähdetty ratkaisemaan muuttumattomilla liikkuvilla kuormilla ja niiden kuormaryhmien verhopintojen maksimeita yhdistelemällä. Tämä ei salli täysin vapaata kuormitusta ja liikkuvien kuormien välillä ei saa olla vuorovaikutusta. Tasaisen kuorman asettelu voi olla vaikeaa esittää liikkuvilla kuormilla. Kaikkien miljoonien vaihtoehtojen läpikäynti ei ole mahdollista nykylaskentateholla – vai onko se sittenkin?

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin 7.5.2024 klo 13:00 liikennekuormien optimoinnista NCCI1 mukaan. Liikennekuormien optimointiin löytyy käytännöllinen ratkaisu, jolla todella sadoista miljoonista variaatioista voidaan nopeasti löytää määräävin kuormitus rakenteelle. Menetelmä on jopa hyvin intuitiivinen ja läpinäkyvä ja helppo tarkastaa. Opit miten tällainen analyysi tehdään, mihin sitä voidaan soveltaa, mitkä on sen rajoitukset. Jos olet talorakenteiden lujuuslaskija sinun kannattaa myös osallistua! Opit perusteet kuormaryhmälaskennasta ja miten hallitset tuhansia tai miljoonia kombinaatioita ja miten sinäkin voit soveltaa optimointimallia suurimman kuormituksen määrittämiseksi pystykuormille. Näet vielä lisäksi mitä mahdollisuuksia silloissa on IFC-mallin tuomiseen laskentaohjelmaan tai Grasshopperin mahdollisuuksista.

Miksi sinun kannattaa osallistua?

  • Olet taitorakenteiden suunnittelija ja haluat nähdä ala viimeisimpiä innovaatioita
  • Olet siltasuunnittelija ja sinua kiinnostaa nostaa suunnittelusi tarkkuutta haastavassa geometriassa
  • Haluat nostaa siltasuunnittelun tuottavuutta IFC:n ja grasshopperin avulla
  • Haluat tarkastaa suorittettuja laskentoja ja varmistaa suunnittelumaksimit NCCI1 mukaisille kuormamalleille
  • Sinulla on mikä tahansa monimutkainen liikennekuorma ja nykyiset ratkaisut eivät taivu siihen
  • Olet talo- tai teollisuusrakenteiden suunnittelija ja haluat nähdä tekniikoita hallita suurta määrää kuormia
  • Suunnittelet pihakansia nosturikuormille, nostureita haastaviin teräsrunkohin ja haluat varmasti käydä kaikki 10 000 vaihtoehtoa systemaattisesti läpi

Register to the webinar in the following form

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Minulla on 15 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta eri aloilta. Autan asiakkaita soveltamaan analyysiohjelmia erilaisiin ongelmiin päivittäin, pienistä rakenteista suurten rakennusten ja rakenteiden suunnitteluun. Olen kouluttanut satoja asiakkaita käyttämään ohjelmia. Minulla on myös 10 vuoden kokemus analyysiohjelmistojen kehittämisestä.

Joni Hytönen
Technical Specialist – Finland
Phone: +358 50 5452200
Email: joni.hytonen@strusoft.com

Haluan auttaa meidän asiakkaitamme käyttämään ohjelmiamme mahdollisimman tehokkaasti ja tehostaa projektien ajankäyttöä.