IFC med FEM-Design (halvdag)

Event info

Event Type
Training
Start Date
Monday, May 6, 2024
End Date
Monday, May 6, 2024
Time
09:00 - 12:00
Timezone
Local Time Zone
Language
Swedish
Organizer
Edris Mohammadi Nikzad
City
Online
Price
Kr 2500 - exkl. moms

IFC till FEM

Kursen ger dig snabbt en gedigen grund för att själv kunna importera en IFC-fil till FEM-Design, justera och kvalitetssäkra dina egna projekt, oavsett storlek. Du kommer att lära dig ett effektivt sätt att modellera och skapa smidiga arbetsflöden i 3D Structure.

Innehåll:

Kursen tillhandahåller grundläggande kunskaper för att arbeta med en IFC-modell i FEM-Design. För att kunna importera en IFC-fil bör du först lära dig de viktiga grundinställningarna i din 3D-ritmodell.

Därefter går vi igenom en enkel metod för att korrigera alla geometriska fel med hjälp av verktygen “Adjust Analytical Model” och “Correct Model” i programmet. Vi går stegvis igenom alla inställningar för visualisering, tjocklekhantering, navigering, hantering av balkar, pelare, väggar, bjälklag, håltagningar, dörröppningar och skapa elevationer.

I nästa steg lär du dig hur du kan kvalitetssäkra din FEM-Design-modell genom att använda fliken “Finite Element”. Du kommer även att få kunskaper om hur du granskar resultaten i din beräkningsmodell.

Slutligen lär du dig att presentera resultaten från din analysberäkning i dokumentationsmodulen.


I kursavgiften ingår IFC manualen (på engelska). Vi reserverar oss för ändringar i kursupplägg och datum för genomförande av kurs. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 15 dagar innan kursstart, därefter utgår halv avgift. Lämnas återbud senare än en (1) vecka debiteras full avgift för bokad kurs.

Avbokning måste ske skriftligen, antingen till kursansvarig eller till info@strusoft.com. Avbokningsvillkoren ovan gäller såvida inte en annan specifik överenskommelse finns mellan StruSoft och kunden.
Betalningsvillkor är 30 dagar netto efter genomförd kurs.

Vid anmälan: Var god och ange ev. referensnummer som skall stå på fakturan, annars kan vi inte garantera platsen!

Anmälningsbekräftelse per e-mail hanteras manuellt och kommer att skickas till Er snarast möjligt.

Edris Mohammadi

Edris Mohammadi
Customer Success Manager – Sweden
Phone: +46 701 11 28 44
Email: edris.mohammadi@strusoft.com

 

Edris Mohammadi arbetar som kundcoach på vårt kontor i Stockholm sedan 2019. Edris arbetade innan dess som konstruktör och har många års erfarenhet att ta fram tekniska lösningar som är specialanpassade för byggnader, samt arbete med FEM-Design och WIN-Statik. Som kundcoach arbetar Edris nära våra kunder i Sverige för att hjälpa dem att optimera vår programvara i deras konstruktopnsarbete. Om du är intresserad av en demonstration, utbildning eller rådgivning kring dina programlicenser, är du välkommen att kontakta Edris.

 

IFC med FEM-Design (halvdag)
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.