What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Sweden

Strusoft AB

Strusoft AB är sprunget ur Skanska’s tekniska avdelning i Malmö. Därav har vi på StruSoft valt att behålla huvudkontoret i Malmö, i en stor och fin 40-tals villa i Fridhem.

Trots en kontinuerlig utbyggnad av villan så har vår IMPACT-grupp vuxit ännu snabbare och idag huserar hela gruppen på ca 30 personer i ett separat kontor. Dock endast några hundra meter bort så vi behåller närhet till varandra. IMPACT gruppen består av en marknadsavdelning, support- utbildningspersonal samt en stor utvecklingsgrupp. Kunderna är många och spridda i hela landet med vilka vi har en tajt och nära relation – i synnerhet som att programmet utvecklas i samarbete med kunderna. Därför bjuder vi in till årliga träffar för att diskutera framtida utveckling. Förutom IMPACT gruppen finns ledning, ekonomi och administration i Malmö, men också en central utveckling och support av våra programsystem VIP-/ BIM Energy, WIN-Statik samt PRE-Stress. FEM-Design utvecklas på vårt kontor i Budapest. Läs mer om våra programsystem.

I Göteborg och Stockholm har vi fokuserat våra styrkor till försäljning, utbildning och support av våra beräkningsprogram. I dessa två stora regioner inkl närområdet återfinns en väldigt stor del av våra användare. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder – och med våra kundcoacher ser vi till att användarna får den service och support de behöver. En stor del av vår supportverksamhet är utbildning – dels som standardkurser som man kan boka via hemsidan, dels som en starkt växande lokal kursverksamhet på plats hos kund. Eftersom flera av våra kundcoacher besitter specialistkunskaper kan vi hjälpa kunder som projektstöd, dvs tillsammans med användaren lösa speciella frågeställningar.

Många av våra kunder behöver anpassningar och lokal utveckling, ibland med våra standardsystem som bas – ibland utvecklar vi skräddarsydda lösningar för en speciell process eller produkt. Vi har många programutvecklare på StruSoft, och vi har många kunder – därför fokuserar vi mycket av vår utveckling på att möta kundens krav och önskemål.

Ta direktkontakt om du vill veta mer:
Mikael van de Leur
mikael.vandeleur@strusoft.com
0705 568 484

 

Ansvarig affärsområde chef tekniska beräkningar
Mikael van de Leur
0705-56 84 84
mikael.vandeleur@strusoft.com

Ansvarig affärsområde chef betongprefab produktionssystem
Peter Karlsson
0705-36 33 79,
peter.karlsson@strusoft.com

Ansvarig utvecklingschef energisystem
Andreas Rudenå
0733 -86 86 63
andreas.rudena@strusoft.com

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you