What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Vores nye automationekspert Johanna Riad hjælper kunderne til et bedre workflow via FEM-Designs API

Vores nyansatte Johanna Riad er nysgerrig efter, hvordan man kan forbedre sig og finde smarte løsninger. Skridtet til automatisering var derfor ikke stort. Nu hjælper hun vores kunder med at automatisere arbejdet med FEM-Designs API. Der frigøres tid og ressourcer, der skaber merværdi, siger Johanna.

Johanna Riad startede hos os på vores Göteborg-kontor i sommer. Hun er uddannet civilingeniør og har læst Arkitekt- og Teknologiuddannelsen på Chalmers. Herefter arbejdede Johanna som ingeniør til husbyggerier og brugte FEM-Design og WIN-Statik.

Vores automationsekspert Johanna Riad forbedrer kundernes arbejdsprocesser ved hjælp af FEM-Designs API

Stigende interesse for automatisering og vores API
Men hos StruSoft har Johanna fået en ny rolle. Visitkortet siger "Automated Workflow Specialist". Hvad er der bag den titel?

- Jeg hjælper vores kunder med at få en mere effektiv arbejdsgang ved hjælp af vores API til FEM-Design, forklarer Johanna. Hvis brugeren ønsker at tilpasse processen, for eksempel til at lave elementtegninger med givne regler, udvikler jeg et script til FEM-Design, der håndterer dette automatisk. Jeg træner og vejleder også kunden, når de vil udvikle deres egne scripts.

Johanna ser en stigende interesse blandt kunderne for automatisering og FEM-Designs API.

- Mange er interesserede og har startet et udviklingsarbejde og så kan vi bistå med vores kompetencer og erfaring, så kunden hurtigt kan producere både selve scriptet, men også hvordan man arbejder med denne teknologi i projekterne.

Hvorfor denne interesse for automatisering?

- Det er ret oplagt, fordi kunderne ser værdien af vores API, siger Johanna. Frem for alt frigør API-løsningen tid, så brugeren kan fokusere på andre områder i deres projekt, såsom kvalitetssikring og kontroller, som der ikke var plads til før. At slippe for mange gentagne opgaver, der ikke skaber værdi.

Men det handler ikke kun om at få mere effektive processer i projekterne. API'en åbner helt nye muligheder, påpeger Johanna.

- Designeren kan ved hjælp af API'en arbejde med for eksempel komplekse geometrier, parameterstudier og optimering af konstruktioner, som ikke har været mulige før.

Uddanner på stedet efter kundens behov for automatisering
Når kunden har brug for vejledning og viden for hurtigt at blive produktiv, afholder vi forskellige former for uddannelse i FEM-Designs API, tilpasset vidensniveauet.

- Vi kører skræddersyede kurser alt efter, hvor mange brugere der skal deltage. Det kan være en individuel designer eller en gruppe, der skal trænes. Det kan være i form af workshops eller mere individuelt alt efter kundens behov.

Nærhed til kundens arbejdsdag er vigtig, siger Johanna. At yde kompetent vejledning direkte på stedet.

- Den bedste måde at lære på er at teste din nye viden. Derfor sidder vi sammen med kunden ved skrivebordet og yder support og hjælp til at programmere API'en, så du kan komme videre.

Det er guld værd og øger kundeværdien af FEM-Design. Er du mere interesseret i automatisering? Lyt gerne til Johannas webinar om FEM-Designs API og Grasshopper. Gå til linket: https://lnkd.in/etr4DAnF
 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you