What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

StruSoft köper Jigi och öppnar eget kontor i Finland

StruSoft förvärvar programvaran Jigi och öppnar kontor i Finland

Jigi, en finländsk programvara för analys av ramverk och är utvecklat av VirtualSystems Oy, är nu en del av StruSofts produktsortiment.

Användarna av Jigi kan nu också dra nytta av vårt breda produktsortiment. De blir en del av vår växande kundkrets i Europa.

Joni Hytönen som har utvecklat Jigi blir nu ansvarig för StruSoft i Finland. Han har stor erfarenhet som konstruktör, av StruSofts produkter och också många andra finita element baserade programvaror.

”Joni Hytönen delar vår vision och tankar om verksamheten och representerar StruSofts värden som en kundorienterad success manager och ska leda vår framgång i Finland i årtionden framöver” säger Dennis Kristensen, som är CEO för StruSoft.

“Under många år har jag sett StruSoft framgångsrikt positionera sig som marknadsledande leverantör i Norden. Tillsammans ska vi nu stärka StruSoft produkter och support på den finska marknaden. Att inkludera Jigi i StruSoft ger nya möjligheter för våra programvaror samt stärker våra befintliga relationer. Jag är väldigt glad över att vara en medlem i StruSoft-familjen” säger Joni Hytönen.

 

Joni Hytönen

 

 

Läs mer om Jigi här

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you