What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Kundevenlig support er vigtig for FEM-Designbrugeren Anders Hejnfelt fra Sweco Danmark

Et godt samarbejde, hvor StruSoft lytter til vores forbedringsforslag, det er en stor fordel, siger Anders Hejnfelt fra Sweco Danmark. Her fortæller han, hvorfor FEM-Design er et brugervenligt analyseværktøj og giver et klart eksempel med forbindelsen til Revit.

Hvad er fordelen ved FEM-Design? Anders Hejnfelt fra Sweco Danmark svarer direkte:

"Det er vores dialog, hvor de lytter til vores forbedringsforslag, og på den måde udvikler StruSoft programmet. Det er ikke kun os, der har den samme udfordring, men også andre brugere, og så bliver vores samarbejde en måde for StruSoft at forbedre sit produkt, og vi får et stærkere analyseværktøj."

Anders er digitaliseringschef og fagchef for konstruktioner ved byggeri hos Sweco i Danmark og har arbejdet med FEM-Design i flere år.

Effektiv proces med koblingen til Revit

Et eksempel på den nære relation er forbedringsforslaget fra Anders og hans kollegaer om FEM-Designs integration med Revit. Forslaget gik på at udvide udvekslingen af information mellem Revit og FEM-Design, så et objekt i Revit får samme navn i FEM-Design. Udvekslingen ville ske i begge retninger efter brugerens ønsker. Konstruktionen designes på to forskellige måder.

"Vi modellerer direkte i FEM-Design. Det er intuitivt og hurtigt, siger Anders. Men vi kan også importere geometrien fra Revit. Det afhænger af projektet."

Ved import fra Revit, har vi udviklet en bestemt måde at arbejde på.

"Vores mål er at designe konstruktionen i Revit, så komplet som muligt og derefter importere geometrien til FEM-Design. Det er en fordel, når der er ændringer i projektet - så justerer vi geometrien og opdaterer beregningsmodellen. På den måde slipper vi for at arbejde i to modeller, det er jo dobbelt arbejde."

En væsentlig ting er at få et overblik over, hvordan kræfterne bevæger sig ned gennem konstruktionen. Det er derfor vigtigt, at designet i Revit er optimalt, for at kunne lave nøjagtige analyser, især forbindelserne mellem forskellige elementer. Alt sammen for at sikre bygningens stabilitet, og få styr på lasterne. Anders bruger også programmet til at verificere en mulig løsning.

"Der kan være flere forslag i en indledende fase af projektet, der skal evalueres for at finde det optimale design."

Anders kan bruge resultaterne fra FEM-Design på andre måder, for eksempel at eksportere snitkræfterne fra en analyse for at arbejde videre med dem i et andet program. Det viser, hvor anvendeligt resultaterne fra programmet er.

Support løser problemer på en kundevenlig måde

Når Anders og hans kolleger støder på udfordringer og problemer, er der ikke langt til FEM-Designs support.

"Vi får hurtigt svar, vi har stor gavn af svarene og hjælpen er rigtig god! siger Anders. Jeg synes også det er nemt at komme i kontakt med supporten."

Det gælder både små og store ting der opstår under analysearbejdet.

"Da giver supporten ikke et kortfattet svar, men tager sig tid og undersøger problemet og kommer med en løsning, som vi kan bruge direkte. Det er en stor fordel for os, fordi vi nemmere kan komme videre med projektet."

Det er først og fremmest det gode samarbejde, og at StruSoft lytter til deres kunder, som Anders oplever er værdifuldt. En nærhed til brugeren der øger produktiviteten. Og det er vigtigt for Sweco Danmark og giver muligheder for at køre projekterne på en mere effektiv måde.

 

 

                      Sweco: Anders Hejnfelt

 

Love Janson

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you