What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Customer coach/Asiakascoach,

Mahdollisuus – Haluatko liittyä matkalle meidän mukaan? 

Asiakascoaching, myynti, ohjelmistokehitys, markkinointi ja koulutus meidän FEM-Design, Win-Statik ja Jigi-ohjelmien parissa. 

Me olemme dynaaminen ja nuorekas tiimi, joka rakastaa ratkaista asiakkaitamme ongemia auttaa ja  parhaiden teknisten ratkaisujen löytämisessä. Me olemme mieluiten insinööritoimistoissa, yliopistoissa tai rakennuttajien ja muiden  asiakkaiden keskuudessa ratkaisemassa ongelmia ja kouluttamssa. Meillä on unelma maailman valloittamisesta. 

Etsimme siksi intohimoista itsenäistä ja energistä Strusoft-fania, jolla on myös myynti- ja taloudellinen näkemys.  Sinulla on mahdollisuus tulla meidän uudeksi tähdeksi liiketoiminnan kehittämisessä. Et ole yksin. Apunasi on Strusoftin iso tiimi. 

Tekninen myynti: Ohjelmistojen myynti perustuu tiettyyn projektityyppiin.Tapaat asiakkaitamme ja näytät miten meidän ohjelmat ratkaisevat tietyt ongelmat projekteissa ja luot lisäarvoa asiakkaille. Emme odota sinun olevan asiantuntija heti alussa, joten annamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää kykyjäsi. Varmistamme että saat hyvän alun kanssamme, koska menestyksesi on meille tärkeää. 

Liidien luominen: Sinun on pystyttävä seuraamaan aloitettuja asiakaskontakteja ja oltava valmis ottamaan itsenäisesti yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja sopia tapaamisia. Haluamme läheisen suhteen ja vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa, jotta voimme tuottaa eniten lisäarvoa asiakkaille. 

Coaching: Ei riitä että asiakas ostaa tuotteitamme – asiakkaan on saatava lisäarvoa ohjelmasta ja oppia käyttämään ohjelmia oikealla tavalla ja tehokkaasti. Valmennuksen rooli on erittäin tärkeä liiketoiminnassamme. Autamme asiakkaita asiakastuen kautta sekä myös yhteisissä tapaamisissa. Asiakas on aina keskiössä ja haluamme ratkentaa pitkän ja läherisen yhteistyön asiakkaan kanssa. 

Kehitys: Kun luot läheisen suhteen asiakkaisiin ja saat asiakkaan hyödyntämään ohjelmia tehokkaasti  säännöllisten vierailujen ja yhteydenottojen kautta saat hyviä ideoita ohjelmien kehittämiseen. Saat mahdollisuuden seurata omia ajatuksiasi ja projektejasi aina ajatuksesta valmiiksi tuotteeksi tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien ja asiakkaiden kanssa. 

 

Miksi Strusoft? 

Kyllä - Olemme energinen työpaikka, jossa on energisiä ja lahjakkaita työntekijöitä jotka kaikki edistävät hyvää työympäristöä ja hyvää työkultuuria. Arvostamme vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Autamme mielellään toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa. Työtekijöissämme on monia eri kansallisuuksia eri maista mikä luo mielenkiintoisen dynamiikan jokapäiväisessä työssä. Työskentelemme kansainvälisten toimistojen kanssa ympäri maailmaa, mikä luo arvoa työntekijöille, mutta varmasti myös monille tyytyväisille asiakkaillemme. 

 

Olemme hyvä työpaikka koska: 

 

Ihanteellinen hakija

 

Onko olemassa täydellistä kandidaattia? Me uskomme että on ja ehkä se olet sinä? Lähetyä hakemus. Kuulemme mielellään lisää 

Jos haluat tietää lisää työstä, ota yhteyttä: 

Mikael van de Leur 

+46 705568484

mikael.vandeleur@strusoft.com 

 

Luottamuksellisuus on itsestäänselvyys. 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you