What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

StruEngineers - Uppdragsledare/koordinator

StruEngineers söker uppdragsledare/koordinator

Söker du ett spännande och utmanade jobb som uppdragsledare inom prefab projektering? Vill du vara med och utveckla verksamheten för ett nystartat konsultföretag? Då är du den person vi söker! StruEngineers söker en uppdragsledare/koordinator med erfarenhet från prefab projekt.

   

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare/koordinator ansvarar du för koordineringen mellan kunden och våra projektörer samt flödet och kvalitén av ritningar som levereras till kunden. Du ansvarar för en eller flera projekt och är företagets kontaktperson gentemot kunden. Som uppdragsledare/koordinator medverkar du i framtagningen av tekniska lösningar tillsammans med kunden och/eller projektörerna och tar hand om tekniska frågor som uppstår under projekterings-tillverknings- eller montagefasen. I StruEngineers kommer du att arbeta med ett team bestående av ca. 20 personer både i Sverige och utomlands. Med dina kundkontakter och kunskaper som bas kommer du även att ha möjlighet att få vara med och bidra i utformningen av kommande versioner av prefab modelleringsprogramet IMPACT.

Kvalifikationer och erfarenheter

  • Ingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning inom bygg
  • Minst 3 års erfarenhet som projektör, konstruktör, uppdragsledare eller motsvarande. Kunskaper i programmen AutoCAD & IMPACT är meriterande.
  • Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kollegor i utlandet är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift på engelska. Goda kunskaper i svenska är ett måste.

Personliga egenskaper

För att lyckas i arbetet måste du ha en helhetssyn, vara duktig på att kommunicera och är en bra problemlösare. Du kan arbeta självständigt, är målmedvetet och ansvarstagande. Du har även en god social förmåga och förmåga att skapa ett gott samarbete såväl internt som externt. Som person söker vi dig som är engagerad och duktig på att ta egna initiativ. Du ska vara en person som har viljan att utvecklas, ta ansvar och som vill arbeta på ett företag med stora ambitioner och stor potential att växa. Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete där ditt arbete kommer sätta avtryck i organisationen

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Malmö
  • Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt

StruEngineers AB
Sam Shiltagh
sam.shiltagh@struengineers.com
Tel. 0736-31 01 71

Om företaget

StruEngineers AB är ett konsultbolag inom bygg, specialiserad på prefabprojektering. StruEngineers moderbolag StruSoft AB är ett ledande programutvecklingsföretag inom byggbranschen. StruEngineers använder därför de egenutvecklade programmen i arbetet och har som mål att förse byggbranschen med spetskompetens inom beräkningar och modellering/projektering av prefab konstruktioner. Förutom byggnadskonstruktion ska StruEngineers arbeta nära programutvecklarna och bidrar genom sina kundkontakter och kunskaper i utvecklingen av programmen.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you