What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Dygtig, energisk og udadvendt statiker søges til vores Lyngby kontor

Salg, Coaching, Udvikling, Marketing, Kursusholder til vores FEM-Design og Dimension

Hvorfor StruSoft?

Vi er et dynamisk og ungt hold, som elsker at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige tekniske løsninger til deres projekter. Vi elsker at komme ud og fremvise vores programmer live, både på universiteter og hos entreprenører og rådgivere. Vi har store armbevægelser og store drømme om at erobre verden.

Vi søger intet mindre end en passioneret, selvdreven og energisk StruSoft fan med forretnings og salgs-instinkt. Du skal kunne lide at stille dig op og præsentere foran store forsamlinger, og du skal være skrap til statik.

Du bliver ansvarlig for udvikling af nye forretningsmuligheder gennem research og cold-calling i tæt samarbejde med vores marketing afdeling.

Arbejdsområder:

Teknisk salg: Salg af vores software er ofte baseret på en specifik projekt-type. Du skal derfor være i stand til at møde kunden og vise hvordan du med vores software, ville løse en specifik opgave. Vi forventer ikke, at du er i stand til dette når du starter, så vi giver dig rig mulighed for at dykke ned i emnerne og udvikle dig. Herudover kommer du til at lave tilbud og opfølgning på disse.

Lead-generering: Du skal kunne følge op på nyhedsbreve, samt være i stand til at ringe til potentielle kunder, og tilbyde en præsentation. Du er ikke ”telefon-sælger”, men du er ikke bange for at ringe og tilbyde et møde, om et emne som for den potentielle kunde er relevant.

Coaching: Det er ikke nok med, at kunden køber vores programmer. De skal også have værdi ud af at bruge dem. Coaching rollen er ekstrem vigtig i vores virksomhed. Vi hjælper altid anvenderne med at blive bedre, både via support og møder.

Marketing: I form af din daglige kontakt med kunderne, får du også fornemmelsen af, hvilke udfordringer og opgaver som er aktuelle i markedet. Denne information deler du med marketing, og du er med hele vejen som input-giver til artikler, nyhedsbreve og annoncer. Naturligvis med kundens samtykke.

Udvikling: Med fokus på det danske marked, skal du fastholde vores nære relation til hoved-brugerne hos vores kunder. Det indebærer regelmæssige besøg, så du kan komme med gode råd i projekteringsfasen. Det er også ude hos brugerne, at mange ideer bliver sået. Du tager disse ideer med dig, og vi drøfter det i gruppen. Mange af de nye funktioner i vores programmer, kommer efter disse ideer. Du får mulighed for at følge dine egne projekter fra ide til færdig implementering i tæt samarbejde med programmørerne.

Vores ideelle kandidat er:

Findes den ideelle kandidat?
Måske ikke. Du skal absolut ikke holde dig tilbage, selvom du ikke opfylder alle vores ønsker. Send os gerne en ansøgning.

Ønsker du at høre mere om jobbet, kontakt da Dennis Kristensen på +45 2325 2564

Ansøgning bedes sendt til:

dennis.kristensen@strusoft.com

Diskretion er en selvfølge. 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you