What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Säljande kundcoach, Stockholm

Sälj, Coachning, Utveckling, Marknadsföring och Utbildning av våra programsystem FEM-Design, Jigi och WIN-Statik.

Nu har du chansen – vill du vara med på resan?

Vi är ett dynamisk och ungt gäng som älskar att hjälpa våra kunder med valet av de bästa tekniska lösningarna till deras projekt. Vi vill helst vara ute och visa upp våra program live på universitet, hos byggaren och konsulterna. Vi har stora gester och drömmer om att erövra världen. Vi söker därför ett passionerat, självgående och energiskt Strusoft-fan med affärs- och säljinstinkt. Du har möjligheten att bli vår nya stjärna i affärsutveckling för den Svenska marknaden. Men du skall inte göra det ensam, vi har ett stort team som hjälper dig.

Arbetsområden:

Teknisk försäljning: Sälja våra program är ofta baserat på en specifik projekttyp. Du skall därför möta kunden och visa hur du, med vår programvara, löser ett specifikt projektproblem som skapar ett värde för kunden. Vi förväntar oss inte att du är experten på detta när du börjar hos oss, så vi ger dig stora möjligheter att utveckla dina förmågor. Vi ser till att du får en bra onboarding, för att din framgång är viktig för oss.

Lead-generering: Du skall kunna följa upp igångsatta aktiviteter, samt vara beredd att kontakta potentiella kunder, och erbjuda en presentation av våra lösningar samt lösa kundens behov. Vi önskar en tät dialog och kommunikation med våra kunder, så att vi säkrar det bästa tänkbara värdet i alla led. Coaching: Det är inte nog att kunden köper våra program - de skall också ha värdet av att kunna använda det på rätt sätt. Coaching rollen är extremt viktig i vår verksamhet. Vi hjälper alltid användarna att bli bättre, både via support och på möten. Med detta sätter vi alltid kunden i centrum för att säkra ett långt och gott samarbete.

Utveckling: Med fokus på den svenska marknaden skall du bygga och utveckla en nära relation med användaren. Genom regelbundna besök skall du komma med goda råd i projekteringsfasen och löpande bistå våra kunder i deras fulla utnyttjande av våra produkter. Du får möjlighet att följa dina egna projekt från idé till färdig implementering i tätt samarbete med programutvecklarna och kunderna.

Varför StruSoft? Jo – för att vi är en arbetsplats med hög energi och många otroligt duktiga kollegar, som alla bidrar till en god arbetsmiljö och en god kultur. Vi värderar det sociala högt, och samarbetar om de bästa lösningarna. Vi hjälper varandra och ser till att vi som individer och företag uppnår de mål som vi sätter upp. På Strusoft är vi många olika nationaliteter, vilket ger en bra dynamik i vardagen. Vi arbetar internationellt med våra kontor spridda i världen, vilket skapar värde för oss anställda men absolut också för våra många tillfredsställda kunder. Vi är en attraktiv arbetsplats för att vi;

 

Så är du pigg på att bli en viktig del av detta team, kom till oss.

 

Vår ideala kandidat är:

• byggnadskonstruktör med minst 3 års erfarenhet

• Bra på FEM-Design och hungrig på att bli en expert

• Ett fan av våra program med önskan om att sprida ett gott budskap och hjälpa våra kunder – exsisterande såväl som nya.

• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

• Full av goda idéer och inte rädd för att prova dem

• Stark motivation och målbestämd

• Duktig på statik och dimensionering Finns den ideala kandidaten? Det tror vi absolut – och kanske är det du?

Skicka in din ansökan – vi ser fram mot att höra från dig!

Vill du veta mer om jobbet, kontakta då Mikael van de Leur på tel 0705-56 84 84

Ansökan skickas till: mikael.vandeleur@strusoft.com Diskretion är en självklarhet.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you