What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Säljande kundcoach för BIM Energy

Försäljning, Coaching, Marknadsföring, Utbildning, Inspiration för vårt energiberäkningsprogram BIM Energy.

Nu har du chansen att bli en del i vårt team - vill du vara med på resan framåt?

 

StruSoft AB är ett svenskt innovativt företag med huvudkontor i Malmö som har utvecklat mjukvara för hela byggindustrin i mer än 30 år. Vi har lång erfarenhet inom energiberäkning med programvaran VIP-Energy och nu även nytillskottet webapplikationen BIM Energy.

Med BIM Energy modellerar användaren byggnadens klimatskal i en smidig 3D modell. Indata om konstruktion, drift och tekniska installationer för byggnaden anges i ett modernt webgränssnitt. Utifrån denna indata simuleras fastighetens energiförbrukning, timme för timme under 1 år.

 

Arbetsområdet Energi söker nu en passionerad och driven person med stor affärs- och säljinstinkt. Du drivs av att hjälpa användaren att modellera smarta energieffektiva lösningar. Vi älskar att arbeta nära användaren och visa upp vårt program för personer som arbetar med frågor rörande energiförbrukning i fastigheter.

Vi är ett ungt team som befinner sig i en expansiv fas med stora framtidsplaner och siktet inställt på att gå in på nya marknader. I denna tjänst har du möjligheten att bli vår nya stjärna i affärsutvecklingen med både svenska och internationella kontakter.

 

Arbetsområden

Teknisk försäljning: Du arbetar nära kunden och visar hur du, med vår programvara, löser ett specifikt projektproblem som skapar ett värde för kunden. Vi förväntar oss inte att du är expert på detta när du börjar hos oss utan vi ger dig stora möjligheter att utveckla dina förmågor. Vi ser till att du får en bra onboarding, din framgång är viktig för oss!

Lead-generering: Du skall kunna följa upp igångsatta aktiviteter, samt vara beredd på att kontakta potentiella kunder, och erbjuda en presentation av våra lösningar samt hjälpa till att lösa kundens behov. Vi önskar en tät dialog och kommunikation med våra kunder, så att vi säkrar det bästa tänkbara värdet i alla led.

Coaching: Det är inte nog att kunden köper våra program - de skall också ha värdet av att kunna använda det på rätt sätt. Coachingrollen är extremt viktig i vår verksamhet. Vi hjälper alltid användarna att bli bättre, både via support, utbildning och presentationer. Med detta sätter vi alltid kunden i centrum för att säkra ett långt och gott samarbete.

 

Varför StruSoft? Jo – för att vi är en arbetsplats med hög energi och många otroligt duktiga kollegar, som alla bidrar till en god arbetsmiljö. Vi hjälper varandra och ser till att vi som individer och företag uppnår de mål som vi sätter upp. StruSoft arbetar internationellt med våra kontor spridda i världen, vilket skapar värde för oss anställda men absolut också för våra många tillfredsställda kunder.

Vi är en attraktiv arbetsplats för att vi;

· erbjuder många spännande utmaningar för våra anställda och har goda utvecklingsmöjligheter

· involverar våra medarbetare i vardagen

· har tillit till våra medarbetare och ger det ansvar som behövs till att utföra sitt arbete

· sätter stort pris på våra många duktiga medarbetare – och visar det!

· kommunicerar vår gemensamma vision klart och tydligt!

 

Vår ideala kandidat är:

• Energiingenjör med minst 3 års erfarenhet

• Bra på energiberäkning med viljan att bli expert

• Duktig på att analysera energiförbrukning i fastigheter

• Hungrig på att sprida ett gott budskap och hjälpa våra kunder – exsisterande såväl som nya.

• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

• Full av goda idéer och inte rädd för att prova dem

• Social och värnar om goda relationer

Finns den ideala kandidaten? Det tror vi absolut – och kanske är det du?

 

Övrig information:

Placering: Malmö

Start: Snarast

 

Välkommen med din ansökan!

Vänliga hälsningar

Kristin Davidsson

076-192 91 44

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: kristin.davidsson@strusoft.com.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you