What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Projektingenjör - Malmö

Projektingenjör - Malmö

Avdelningen för IMPACT på StruSoft söker en ingenjör inom BIM för Prefab.
Vi söker en ingenjör inom bygg eller data som vill arbeta med att effektivisera byggbranschens IT stöd. Du kommer att ha mycket kundkontakt och får stora möjligheter att utvecklas.
Du kommer att arbeta på ett världsledande företag där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppdrag. Jobbet ger möjligheter till resor men det finns också möjlighet till en mer stationär tjänst om du så önskar.

   

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett marknadsteam där några av dina arbetsuppgifter kommer vara:

 • Supportera våra kunder via telefon, e-mail och fjärrstyrningsverktyg
 • Utbilda våra kunder
 • Skriva teknisk dokumentation på vår Wiki
 • Delta i det ständiga förbättringsarbetet
 • Vara kravställare i utvecklingen av nya tekniska lösningar

Kvalifikationer och erfarenheter

Som person söker vi dig som är prestigelös och social. Vi ser gärna att du är bra på att driva projekt och slutför det du påbörjat. Du ska vara en person som har viljan att utvecklas och som vill arbeta på ett företag med stora ambitioner. Du skall kunna arbeta självständigt och målmedvetet.

 • Ingenjör med Bachelor examen inom bygg eller data
 • Stort intresse för teknikutveckling
 • Möjlighet att arbeta självständigt och prioritera effektivt
 • Kunskap om Revit/Tekla/AutoCAD är meriterande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Plats: Malmö

Kontakt

StruSoft AB
Peter Karlsson
peter.karlsson@strusoft.com
Tel. 070-5363379

Om företaget

StruSoft AB är ett programutvecklingsföretag med målet att förse byggbranschen med bästa möjliga mjukvara. Förutom utveckling och försäljning av programvara arbetar StruSoft med forskning, support och utbildning. StruSoft bildades 2002 av 13 medarbetare från Skanska IT Solutions.
Idag är StruSoft ett lönsamt och dynamiskt växande företag med ca 100 anställda i 6 länder, med egen programutveckling i Sverige, Danmark, Ungern och Indien. StruSofts program är väl etablerade på marknaden, och används idag av fler än 10.000 användare i mer än 20 länder runt om i världen.

Om programmet

IMPACT är en programvara som sammanför design, produktion och projekt för en prefabricerad betongstomme i realtid. För design används Revit, Tekla, AutoCAD och BricsCAD som grafiska plattformar. Dessa integreras via en webbtjänst med egenutvecklad grafisk plattform för projekt, produktion, logistik och mobila enheter. I Sverige, Norge och Danmark är programmet marknadsledande och används av både konsulter och fabriker. Programmet är också etablerat i övriga Europa, Mellanöstern och Asien.

 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you