What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Projekteringsledare / Kundcoach

Nu behöver vi en person som har erfarenhet av hur man bedriver projekteringsledning i byggrelaterade företag och som vill vara med och sälja och utveckla vårt digitala molnbaserade verktyg BIMcontact. Du kommer att arbeta i en grupp som idag består av sex motiverade programutvecklare, som behöver en kunnig och utåtriktad person som utvecklar bra relationer till gamla och framför allt nya kunder. Vi ser dig som den person som efter några år skall leda avdelningen BIMcontact till en framskjuten position som leverantör av tjänster och produkter i likhet med övriga Avdelningar inom StruSoft.

Arbetsuppgifter:

Arbeta med försäljning och affärsutveckling av produkten BIMcontact

â—Ź Supportera våra kunder via vår supportplattform Freshdesk, telefon och fjärrstyrningsverktyg

â—Ź Utbilda på plats och på distans t.ex. genom webbseminarier

â—Ź Medverka med informationsspridning genom bl.a. LinkedIn

â—Ź Delta i det ständiga förbättringsarbetet

â—Ź Vara kravställare i utvecklingen av nya tekniska lösningar

Kvalifikationer och erfarenheter:

Som person söker vi dig som är prestigelös, social och kundinriktad. Vi ser gärna att du är bra på att driva projekt, och har erfarenhet av digitala verktyg för att göra det, är en person som har viljan att utvecklas och som vill arbeta på ett företag med stora ambitioner. Du skall kunna arbeta självständigt och målmedvetet.

â—Ź Högskole- eller civilingenjör med bygginriktning

â—Ź Stort intresse för projekt och digitalisering

â—Ź Van att arbeta självständigt och kan prioritera effektivt

â—Ź Gedigen kunskap om BIM och CAD-verktyg

Övrig information:

â—Ź Start: Snarast

â—Ź Plats: Malmö

Kontakt:

Paul Rehn

paul.rehn@strusoft.com

Tel. 070-5500108

Om företaget:

StruSoft AB är ett programutvecklingsföretag med målet att förse byggbranschen med bästa möjliga mjukvara. Förutom utveckling och försäljning av programvara arbetar StruSoft med forskning, support och utbildning. StruSoft bildades 2002 av 13 medarbetare från Skanska IT Solutions. Idag är StruSoft ett lönsamt och dynamiskt växande företag med ca 120 anställda i 6 länder, med egen programutveckling i Sverige, Danmark, Ungern och Indien. StruSofts program är väl etablerade på marknaden, och används idag av fler än 10.000 användare i mer än 20 länder runt om i världen. Med ny huvudägare (vindgroup.com) har vi vind i seglen och skall satsa ännu mer på att utveckla våra verktyg för att digitalisera byggandet.

Om programmet:

BIMcontact är en molnbaserad programvara för samverkan i projekt – med avancerad och flexibel dokumenthantering, kommunikations- och visualiseringsmöjligheter.

Läs mer här 

Vi ser fram emot din ansökan!

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you