What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Mjukvaruutvecklare - DevOps

Om jobbet

Om dig

Du som söker är ständigt hungrig på att lära dig mer om hur man kan effektivisera infrastrukturen kring mjukvaruutveckling och motiveras av att få genomföra och se förändringarnas resultat. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att lyckas i arbetet måste du ha en förmåga att förstå helheten och identifiera ingående delar som behöver förbättras.

Om rollen

Vi söker dig som hittar effektiva lösningar och sätter ett högt värde på att kunna leverera mjukvara snabbt, ofta och smidigt. Genom att samarbeta med utvecklingsteamen, QA och våra kunder kommer du få chansen att bli en nyckelspelare med stora möjligheter att påverka både de interna och externa processer som genererar värde för våra användare. Organisationen finns i Sverige men även i andra länder, vilket gör att kommunikation och samarbete är en viktig del av arbetet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att bland annat administrera och utveckla molnlösningar på AWS och Azure (Docker, Kubernetes), ansvara för att hålla CI-processen uppdaterad och ha en förståelse för hur vårt REST API kan struktureras på bästa sätt för att möta morgondagens behov.

Att programmera i C# och att använda Git är naturligt för dig. Du väljer gärna YAML över JSON och ser att framtiden innebär en spännande anpassning till .NET Core och .NET Standard. När det kommer till automatisering trivs du i CLTs för on-prem såväl som i molnet.

 

Kvalifikationer och erfarenheter

Arbetslivserfarenhet

Utbildning

Språk

 

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Kontakt: StruSoft AB, Christoffer Jonsson, mobil: 070 1482750 , christoffer.jonsson@strusoft.com

 

Om företaget

StruSoft utvecklar och säljer datorprogram för byggbranschen över hela världen med kända varumärken som IMPACT och FEM-Design. Förutom utveckling, försäljning och support genomför vi också utbildningar och intressanta  utvecklingsprojekt. 

StruSoft växer kraftigt och har idag över 120 medarbetare med kontor i bl.a. Sverige, Danmark, Ungern, Indien och Filippinerna. Vi är en ung, dynamisk och inspirerande arbetsplats som värdesätter samarbete och öppenhet. Det finns gott om både kompetens och erfarenhet inom företaget.

Om programmet

IMPACT är en programvara som sammanför design, produktion och projekt för en prefabricerad betongstomme i realtid. För design används Revit, Tekla, AutoCAD och BricsCAD som grafiska plattformar. Dessa integreras via en webbtjänst med egenutvecklad grafisk plattform för projekt, produktion, logistik och mobila enheter.

I Sverige, Norge och Danmark är programmet marknadsledande och används av både konsulter och fabriker. Programmet är också etablerat i övriga Europa, Mellanöstern och Asien.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you