What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Handläggande konstruktör inom prefab

StruEngineers söker handläggande konstruktör inom prefab

Söker du ett spännande och utmanade jobb som byggnadskonstruktör inom prefab? Vill du vara med och utveckla verksamheten för ett nystartat konsultföretag? Då är du den person vi söker! StruEngineers söker en byggnadskonstruktör med erfarenhet av dimensionering av prefabstommar i betong.

   

Arbetsuppgifter

Som handläggande prefab konstruktör leder du konstruktionsarbetet tillsammans med våra projektörer och ansvarar för dimensioneringen av hela byggnadsstommen och/eller prefab elementen. I rollen ingår också handläggning av projekt och kontakt med kunden. Du kommer att arbeta med ett team bestående av ca. 20 personer både i Sverige och utomlands. Med dina kundkontakter och kunskaper som bas kommer du även att ha möjlighet att få vara med och bidra i utformningen av kommande versioner av vår prefab modelleringsprogram IMPACT såväl som våra beräkningsprogram WIN-Statik och FEM-Design.

Kvalifikationer och erfarenheter

  • Ingenjörsexamen med inriktning inom bygg
  • Minst 3 års erfarenhet som byggnadskonstruktör. Erfarenhet inom prefab konstruktioner är att föredra
  • Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kollegor i utlandet är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift på engelska

Personliga egenskaper

För att lyckas i arbetet måste du ha en helhetssyn och vara duktig på att kommunicera. Du kan arbeta självständigt, är målmedvetet och ansvarstagande. Du har även en god social förmåga och förmåga att skapa ett gott samarbete såväl internt som externt. Som person söker vi dig som är engagerad och duktig på att ta egna initiativ. Du ska vara en person som har viljan att utvecklas, ta ansvar och som vill arbeta på ett företag med stora ambitioner och stor potential att växa. Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete där ditt arbete kommer sätta avtryck i organisationen.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Malmö
  • Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt

StruEngineers AB,
Sam Shiltagh
sam.shiltagh@struengineers.com
Tel. 0736-31 01 71

Om företaget:

StruEngineers AB är ett konsultbolag inom bygg, specialiserad på prefabprojektering. StruEngineers moderbolag StruSoft AB är ett ledande programutvecklingsföretag inom byggbranschen. StruEngineers använder därför de egenutvecklade programmen i arbetet och har som mål att förse byggbranschen med spetskompetens inom beräkningar och modellering/projektering av prefab konstruktioner. Förutom byggnadskonstruktion ska StruEngineers arbeta nära programutvecklarna och bidrar genom sina kundkontakter och kunskaper i utvecklingen av programmen.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you