What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Fullstack-utvecklare med fokus mot frontend

Fullstack-utvecklare med fokus mot frontend

 

StruSoft AB är ett svenskt innovativt företag med huvudkontor i Malmö som utvecklar mjukvara för hela byggindustrin med över 30 års erfarenhet. StruSoft har lång erfarenhet inom energiberäkning med programvaran VIP-Energy och nu även nytillskottet webapplikationen BIM Energy

Arbetsområdet Energi söker nu fler resurser till sitt team som vill vara med och utveckla framtidens energiberäkningsprogram. Vi letar efter en driven fullstack-utvecklare med fokus mot frontend som vill vara med på denna resa framåt. 

Med applikationen modellerar användaren byggnadens geometri i en 3D-modell och anger indata om konstruktion och tekniska installationer i byggnaden. Utifrån denna indata beräknas byggnadens energiförbrukning under 1 år, vilket presenteras i rapporter med visualisering av resultatet. 

 

Som utvecklare hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och du har stor möjlighet att påverka valet av lösningar. Du kommer att arbeta i ett team bestående av 6 personer av utvecklare och ingenjörer. Vi jobbar agilt i nära anslutning till våra användare. 

 

Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativrik och tycker om att arbeta i grupp. Du kommer få vara med och utveckla nya användargränssnitt i takt med att funktionaliteten i applikationen utökas. Arbetet sker framförallt med React, Node och JavaScript

Det är meriterande om du kan andra programmeringsspråk, ex. C++ och Java eller har bakrgrund inom energi/fastigheter men det är inget krav. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med 3D-modellering och/eller har jobbat i CAD-verktyg. 

 

Övrig information: 

Placering: Malmö

Start: Snarast

 

Tveka inte att ansöka, vi ser fram emot att höra från dig!

Vänliga hälsningar

Kristin Davidsson

076-192 91 44

Skicka in din ansökan till: kristin.davidsson@strusoft.com

 

 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you