What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Fullstack-utvecklare med fokus mot backend

Fullstack-utvecklare med fokus mot backend

 

StruSoft AB är ett svenskt innovativt företag med huvudkontor i Malmö som utvecklar mjukvara för hela byggindustrin med över 30 års erfarenhet. StruSoft har lång erfarenhet inom energiberäkning med programvaran VIP-Energy och nu även senaste tillskottet webapplikationen BIM Energy

Arbetsområdet Energi söker nu fler resurser till sitt team som vill vara med och utveckla vår webapplikation BIM Energy (https://bimenergy.se/). Vi letar efter en erfaren fullstack-utvecklare med fokus mot backend som vill vara med på denna resa framåt. BIM Energy lanserades för användarna för ca 1,5 år sedan och det finns stora utvecklingsplaner. 

 

Som utvecklare hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och du har stor möjlighet att påverka valet av lösningar. Du kommer att arbeta i ett team bestående av 6 personer med utvecklare och ingenjörer. Vi jobbar agilt i nära anslutning till våra användare. 

Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativrik och tycker om att arbeta i grupp. Teknologier som vi använder är Nodejs, React, JavaScript, TypeScript, Docker, Git.

 

Med BIM Energy modelleras byggnadens geometri i en 3D-modell samt ger övrig information om byggnadens tekniska installationer. Utifrån denna indata beräknas byggnadens energiförbrukning vilket presenteras i rapporter med visualisering av resultatet. Genom att skapa alternativ av byggnaden för att se hur energiförbrukningen påverkas av förändringar i indatan används applikationen bl. a. vid arbete med energieffektivisering av fastigheter.

 

Kvalifikationer: 

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av backend programmering

- Erfarenhet av tjänster som AWS eller liknande

- Arbetat med CI/CD

- Erfarenhet av klient/server-baserad utveckling och REST

 

Meriterande kunskaper: 

Automatisk testning, React, C++

 

Övrig information: 

Placering: Malmö

Start: Enligt överenskommelse


Vänliga hälsningar

Kristin Davidsson

076-192 91 44

Tveka inte att ansöka, vi ser fram emot att höra från dig!

kicka in din ansökan med CV och personligt brev till: kristin.davidsson@strusoft.com. Vi kommer gå igenom ansökningar löpande. 

 

 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you