What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Fullstack-utvecklare med fallenhet för frontend

StruSoft AB är ett Svenskt innovativt företag baserat i Malmö som utvecklar mjukvara för hela byggindustrin. StruSoft har över 30 års erfarenhet av specialiserad mjukvara för just byggindustrin. Med en ny ägare har vi vind i seglen och kan satsa på nya kunskapsområden och teknologier. För att då möta kraven från nästa generations plattformar så behöver vi berika vårt team av utvecklare gällande molnbaserade tjänster och webbapplikationer. Det handlar om utveckling av helt nya tjänster och applikationer samt ompaketering och portning av befintlig kod för nya användningsområden.

Utvecklingen baseras på moderna koncept som agila processer, automatisk testning och ‘continuous deployment’. Tekniskt fokus ligger på skalbar spridning av molntjänster, ‘cloud computing’, skapande och användande av Web API:er, ‘micro services’, traditionella webbsidor samt visualisering av 3D-modeller.

Du kommer att jobba i en grupp bestående av en blandning av systemutvecklare och byggnadsingenjörer. Ämnesmässigt ligger gruppens fokus på strukturmekaniska beräkningar, hållfasthetskontroller och dimensionering enligt norm. Detta kräver ändamålsenlig datorkraft för numeriska operationer, logisk och rationell interaktion via grafiska gränssnitt samt detaljerad resultatbeskrivning i både tabellform och visuell representation i både 2D och 3D.

Som utvecklare på StruSoft kommer du att jobba med programmering på både klient- och serversidan. Du känner starkt för, och håller dig ajour med, det som händer inom JavaScript-världen och är angelägen att ta till dig nya rön inom området. Som lagspelare är du villig att analysera både problem och framgångar samt att dela med dig och ta till dig av erfarenheter som finns och uppkommer i gruppen. Du har en bred profil och tar dig an uppgifter relaterat både backend och frontend. Det är en fördel om du har fallenhet för gränssnittsdesign

Exempel på teknologier vi använder: Nodejs, React, Typescript, Docker, GIT, C++, Postgres

Några typiska arbetsuppgifter skulle kunna vara:

 

Kvalifikationer

 

Meriterande kunskaper

 

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Kontakt:StruSoft AB, Pierre Olsson, pierre.olsson@strusoft.com

 

Vi ser fram emot din ansökan!

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you