What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Ekonomiassistent - Malmö

 

OM JOBBET

Vår duktiga ekonomiassistent Susan ska flytta utomlands och vi behöver därför hitta hennes ersättare. StruSoft AB finns på Fridhem i Malmö och har även kontor i Stockholm och Göteborg samt filialer och dotterbolag i Danmark, England, Ungern, Estland, Indien och Filippinerna. 

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som ekonomiassistent är placerad på vårt huvudkontor i Malmö och är på heltid. Du kommer att ansvara för redovisningen i vår danska filial samtidigt som du kommer att arbeta med bokföring, leverantörsreskontra, in-och utbetalningar samt avstämningar i den svenska delen. Arbetet innefattar mycket kontakter med företagsledningen och även med medarbetare runt om i organisationen. 

OM DIG

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av bokföring och avstämningar och gärna även lönehantering. Du är social och gillar att ge service, är självgående och lösningsorienterad. Du tycker om när det händer mycket och gillar att vara en del i förändringsprocesser.

Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och det är en fördel om du förstår danska. Vi jobbar i Microsoft Navision så det är meriterande om du har erfarenhet av det systemet. 

Övrig information

Start: Vi vill gärna att du kan börja hos oss senast 1 januari 2020 men kan du börja tidigare är det bara bra. 

Plats: Malmö

Kontakt: Carina Agardsson , Mobil: 0735-146610 , Email: carina.agardsson@strusoft.com

Om företaget

StruSoft utvecklar och säljer datorprogram för byggbranschen över hela världen med kända varumärken som IMPACT och FEM-Design. Förutom utveckling, försäljning och support genomför vi också utbildningar och intressanta  utvecklingsprojekt. 

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you