What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you

Backend utvecklare

Om jobbet

Om rollen

Vi söker dig som hittar effektiva lösningar och sätter ett högt värde på att kunna leverera mjukvara snabbt, ofta och smidigt till våra kunder. Genom att samarbeta med flera utvecklingsteam, QA och våra kunder kommer du få chansen att bli en nyckelspelare med stora möjligheter att påverka både de interna och externa processer som genererar värde för våra användare. Organisationen finns i Sverige men även i andra länder, vilket gör att kommunikation och samarbete är en viktig del av arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få stora möjligheter att arbeta med och fördjupa dig inom ASP.NET Core, Entity Framework Core och kontainrar i Kuberneteskluster. En stor del av arbetet kommer att gå ut på att etablera och skapa RESTful apier samt att utbilda och informera kunder om hur dessa apier på bästa sätt kan lösa deras problem. Utvecklingen sker i C# och använder sig av samtliga molnleverantörers platformar (AWS, Azure, Google). Du kommer arbeta i ett team som blir en central del av mjukvaruutvecklingen i bolaget och kommer få stora möjligheter till vidareutveckling och ständigt lärande.

Om dig

Du som söker är ständigt hungrig på att lära dig mer om hur man kan effektivisera infrastrukturen kring mjukvaruutveckling och motiveras av att få genomföra och se förändringarnas resultat. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du arbetar bra tillsammans med andra och har lätt för att hitta en positiv stämning. För att lyckas i arbetet måste du ha en förmåga att förstå helheten och identifiera ingående delar som behöver förbättras genom ständiga iterationer.

Låter det som en interessant utmaning? Tveka inte att ta kontakt och skicka in ditt CV!

Kontakt

Christoffer Jonsson

0701482750

christoffer.jonsson@strusoft.com

 

Om företaget

StruSoft AB är ett programutvecklingsföretag med målet att förse byggbranschen med bästa möjliga mjukvara. Förutom utveckling och försäljning av programvara arbetar StruSoft med forskning, support och utbildning. StruSoft bildades 2002 av 13 medarbetare från Skanska IT Solutions.

Idag är StruSoft ett lönsamt och dynamiskt växande företag med ca 100 anställda i 6 länder, med egen programutveckling i Sverige, Danmark, Ungern och Indien. StruSofts program är väl etablerade på marknaden, och används idag av fler än 10.000 användare i mer än 20 länder runt om i världen.

Om programmet

IMPACT är en programvara som sammanför design, produktion och projekt för en prefabricerad betongstomme i realtid. För design används Revit, Tekla, AutoCAD och BricsCAD som grafiska plattformar. Dessa integreras via en webbtjänst med egenutvecklad grafisk plattform för projekt, produktion, logistik och mobila enheter.

I Sverige, Norge och Danmark är programmet marknadsledande och används av både konsulter och fabriker. Programmet är också etablerat i övriga Europa, Mellanöstern och Asien.

What are you interested in?
Trial license
Educational license
Get offer
Please fill out this form and we'll get back to you