Ilmainen Webinaari: Rakennesuunnittelijan Dynamiikka

Event info

Event Type
Webinars
Start Date
Tuesday, September 19, 2023
End Date
Tuesday, September 19, 2023
Time
13:00 - 14:00
Timezone
Local Time Zone
Language
Finnish
Organizer
Joni Hytönen
City
Online

Kaikki mitä sinun pitää tietää käytännön työssä.

Rakennesuunnittelija usein joutuu dynamiikan kanssa tekemisiin kun suunnitellaan hoikkia välipohjia tai kun välipohja on kevyt kuten puu- tai teräsrakenteiset välipohjat usein ovat. Toinen tyypillinen ongelma-alue on erilaisten värähtelevien koneiden asennuspaikat muut värähtelylle altistuvat tilat. Usein pelkkä ominaistaajuuden selvittäminen ei suoraan kerro onko rakenne kelvollinen.

#Dynamics #FEM #Footfall #Seismic

Värähtelyvasteen laskemiseen ja rakenteen kelpoisuuden arvioimiseen on helppokäyttöiset menetelmät, jotka on tehtävissä FEM-ohjelmalla helposti. Näiden menetelmien käyttämiseen on kuitenkin ymmärrettävä hieman analyysimenetelmien taustaoletuksista, rajoituksista ja heikkouksista. Dynamiikkaa ratkaistessa rakennesuunnittelija käyttää hyvin yksinkertaisia ideaalisia malleja, jotka eivät aina vastaa todellisuutta täydellisesti.
Tervetuloa ilmaiseen webinaariin 19.9.2023 kl 13:00 – ”Rakennesuunnittelija Dynamiikka -kaikki mitä sinun pitää tietää”. Opit miten tehdään puu-, betoni- ja teräsrakenteiden värähtelymitoituksia. Opit erilaisten askelvasteiden arviointia välipohjille ja portaille sekä koneiden aiheuttamien värähtelyiden arviointia sekä perusteet seimisen vasteen arvioimiseen rakenteelle.

Event registration has ended.

Minulla on 15 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta eri aloilta. Autan asiakkaita soveltamaan analyysiohjelmia erilaisiin ongelmiin päivittäin, pienistä rakenteista suurten rakennusten ja rakenteiden suunnitteluun. Olen kouluttanut satoja asiakkaita käyttämään ohjelmia. Minulla on myös 10 vuoden kokemus analyysiohjelmistojen kehittämisestä.

Joni Hytönen
Technical Specialist – Finland
Phone: +358 50 5452200
Email: joni.hytonen@strusoft.com

Haluan auttaa meidän asiakkaitamme käyttämään ohjelmiamme mahdollisimman tehokkaasti ja tehostaa projektien ajankäyttöä.

 

Go to Top