Rakenteen aikariippuvainen analyysi (TDA)

Event info

Event Type
Webinars
Start Date
Tuesday, February 7, 2023
End Date
Tuesday, February 7, 2023
Time
13:00 - 14:00
Timezone
Local Time Zone
Language
Finnish
Organizer
Joni Hytönen
City
Online

Register to a Webinar [GoTo Webinar integration]

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rakenteen aikariippuvainen analyysi (TDA)

Rakenteen aikariippuvainen analyysi (TDA)

Laskettavat rakenteet ovat monimutkaistuneet ja rakenteiden koko on kasvanut. Viruma, kutistuma ja rakennusvaiheet on aina huomioitava puun ja betonin rakennesuunnittelussa. Usein staattisesti määräämättömillä rakenteilla pelkkä kiinteä virumakerroin ei ole riittävän tarkka. Perinteisesti aikariippuvaiset analyysit ovat olleet hyvin hankalia tehdä. Laskennassa pitäisi huomioida vielä kutistuma ja raudoitteiden aiheuttama kaareutuma ja mahdollisuus poistaa rakenneosia.

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin tiistaina 7.2.2022 klo 13:00 oppimaan rakenteen aikariippuvaisesta analyysistä. Milloin sitä tarvitaan? kuinka uudella FEM-design 22 laskentaohjelmalla voidaan mille tahansa betoni- ja puurungolle tehdä aikariippuvainen rakennusvaiheinen laskenta ja kuinka uusi versio tuo aikaisemmin vaativan analyysin jokaisen ohjelman peruslisenssin käyttäjän ulottuville.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä

Joni Hytönen

Minulla on 15 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta eri aloilta. Autan asiakkaita soveltamaan analyysiohjelmia erilaisiin ongelmiin päivittäin, pienistä rakenteista suurten rakennusten ja rakenteiden suunnitteluun. Olen kouluttanut satoja asiakkaita käyttämään ohjelmia. Minulla on myös 10 vuoden kokemus analyysiohjelmistojen kehittämisestä.

Joni Hytönen
Technical Specialist – Finland
Phone: +358 50 5452200
Email: joni.hytonen@strusoft.com

Go to Top