Askeleen lähempänä Raudoitteiden Kokonaissuunnittelua

Event info

Event Type
Webinars
Start Date
Tuesday, February 14, 2023
End Date
Tuesday, February 14, 2023
Time
13:00 - 14:00
Timezone
Local Time Zone
Language
Finnish
Organizer
Joni Hytönen
City
Online

Register to a Webinar [GoTo Webinar integration]

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

 

Askeleen lähempänä Raudoitteiden Kokonaissuunnittelua

Askeleen lähempänä Raudoitteiden Kokonaissuunnittelua

Usein rakennesuunnittelijan työkuva jakautuu kahteen tehtävään: rakennuksen kokonaisuuden sisäisten voimien määrittämiseen ja rakenteen osien detaljointiin ja laskentaan. Betonin suunnittelu on täynnä pienien yksityiskohtien ratkaisemista. Usein käytössä on kokonaismalli ja lisäksi detailimalleja ja irrallisia laskelmia. Näiden asioiden yhdistäminen lisää tehokkuutta ja vähentää virheitä.

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin 14.2.2022 klo 13:00 kuinka FEM-Design 22 version myötä detailitarkastukset voidaan tehdä kokonaismallista ja raudoitteista saadaan kokonainen tietomalli ja samalla suunnitteluprosessi nopeutuu. Uusi versio tuo suunnitteluun mukaan kokonaisleikkausraudoitteet, seinien ja laattojen palomitoituksen FE-menetelmällä, sekä täysin vapaan yksittäisten lisätankojen sijoittelun laatan reunoille ja nurkkiin. Ratkaise detaljointi kokonaimallista käsin ja kaikista tarkastuksista suomenkielinen rapportti.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä

Joni Hytönen

Minulla on 15 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta eri aloilta. Autan asiakkaita soveltamaan analyysiohjelmia erilaisiin ongelmiin päivittäin, pienistä rakenteista suurten rakennusten ja rakenteiden suunnitteluun. Olen kouluttanut satoja asiakkaita käyttämään ohjelmia. Minulla on myös 10 vuoden kokemus analyysiohjelmistojen kehittämisestä.

Joni Hytönen
Technical Specialist – Finland
Phone: +358 50 5452200
Email: joni.hytonen@strusoft.com

Go to Top