Course Date: 
Wednesday, April 26, 2017 - 08:00 to Thursday, April 27, 2017 - 16:00
Time: 
08:00 - 16:00
Location: 
Horsens
Country: 
Denmark
Language: 
Danish
Organizer: 
Dennis.Knudsen@StruSoft.com

IMPACT Precast – Basic Walls 14.2

Dette kursus henvender sig til brugere af IMPACT Version 14.2, som enten er nye eller rutinerede brugere der gerne vil have genopfrisket modellering af vægge i IMPACT. Kurset er en introduktion til basisfunktionerne vedrørende vægge i IMPACT, som giver deltagerne de nødvendige færdigheder for at kunne udnytte IMPACT i dagligdagen.

Varighed

2 dage

Forudsætning

Der er ingen forudsætninger for dette kursus, dog er det en fordel at have en vis forståelse for 3D-BIM modellering.

Målsætning

Formålet med dette kursus er, at klargøre kursisten til en dagligdag med modellering af vægge i IMPACT. Kursisten vil efter kurset, være i stand til selvstændigt at arbejde med vægge i IMPACT, fra oprettelse af projektet til aflevering af produktionstegningen.  

Kursus beskrivelse

For at komme godt i gang med IMPACT Precast er det vigtigt at have en forståelse for opbygningen af IMPACT, derfor startes der med en overordnet gennemgang af IMPACT samt hvilken effekt database baseret modellering har. Derefter vil der være en gennemgang af Project Manager som er et af de primære programmer i IMPACT Precast.

Når Project Manager er blevet gennemgået oprettes der et projekt med tilhørende indstillinger samt plantegning. På denne plantegning modelleres væggene til et enfamilieshus. Dette hus modelleres vedhjælp af basisfunktionerne for vægge.

Der oprettes en opstalt på ydervæggene for at give en forståelse for databasebaseret modellering og sammenspillet imellem opstalt og plan.

Til sidst oprettes der produktionstegninger på væggene, tegningen færdiggøres med supplerende armering samt evt. tilpasning af layout.  

Kurset gennemgår følgende:

  • Overordnet gennemgang af IMPACT og Project Manager
  • Væg definition og væg geometri (Shape, Recess, Konsol, Thickning, ”Other endcaps” og åbninger).
  • Oprettelse og generering af elevation
  • Endcaps og joints til sandwich- og solide vægge
  • Indsættelse af indstøbningsdele og brug af CIM Template
  • Armering på produktionstegningen

Videre forløb

Kursus – IMPACT Precast - Advanced walls

Kursussted

StruSoft DK

Gotlandsvej 24

8700 Horsens

Pris

2 dages kursus koster 8000,- for første deltager og 6000,- pr person, for de efterfølgende deltagere fra samme virksomhed.

Alle priserne er i DKK uden moms.

Sprog

Undervisningen samt kursusmaterialet er på dansk.

Kursusmateriale udleveres i digital udgave og tilsendes pr. mail få dage inden kurset afholdes, kursister der selv ønsker printet version har herved mulighed for dette.  

Tilmelding

Tilmelding skal ske på "Tilmeld" øverst på siden eller til Dennis Knudsen på Dennis.Knudsen@StruSoft.com. Skriv gerne ”Tilmelding – Basic Walls” i emnefeltet.

Generelt

Kurset inkluderer frokost og forfriskninger. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i kursets struktur og datoen for gennemførelsen af kurset. Annullering af tilmelding er uden beregning indtil 15 dage før kursusstart, derefter betales halvt gebyr. Sker en annullering inden for 7 dage før kursusstart, opkræves det fulde kursusbeløb.

Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til Dennis.Knudsen@StruSoft.com eller Nikolaj.stephansen@strusoft.com. Ovenstående betingelser er gældende medmindre andet er aftalt mellem StruSoft og kunden.

Betalingsbetingelser: 30 dage netto efter afslutningen af kurset.

Tilmeldingsbekræftelse håndteres manuelt via e-mail og vil blive sendt til dig så hurtigt som muligt.

Kurset bliver kun afholdt hvis der minimum er 3 kursusdeltagere. Holdstørrelse er 3-6 deltagere.

OBS! Dette kursus er lukket for tilmelding!