Course Date: 
Tuesday, May 23, 2017 - 08:00 to 16:00
Time: 
08:00 - 16:00
Location: 
Horsens
Country: 
Denmark
Language: 
Danish
Organizer: 
Dennis.Knudsen@StruSoft.com

IMPACT Precast – Advanced Walls 14.2

Dette kursus henvender sig til brugere af IMPACT Version 14.2, som ønsker at få en dybere forståelse af basisfunktionerne til vægge. Kurset er en introduktion til en mere avanceret udnyttelse af funktionerne, som giver kursusdeltageren en større udnyttelse af IMPACT.

Varighed

1 dag

Forudsætning

Det er en forudsætningen at kursusdeltageren har gennemført kurset ”IMPACT Precast – Basic Wall” eller har bruger erfaring med IMPACT Precast.

Målsætning

Formålet med dette kursus er at give kursusdeltagen en dybere forståelse af basisfunktionerne vedrørende vægge. Kursisten vil efter kurset, være i stand til at bruge basisfunktionerne mere avanceret og dermed udnytte IMPACT bedre. 

Kursus beskrivelse

Kurset går i dybden med forskellige basisfunktioner samt nye funktioner for vægge. Dette gøres for at give kursusdeltageren en bedre forståelse for IMPACT Precast således, at der viser sig forskellige fremgangsmåder, at opnå løsninger på. Dette gør IMPACT mere fleksibel.

Kurset gennemgår følgende:

  • Konsol – Double, multiple og CIM
  • Endcaps – Reinforcement
  • Openings – Reinforcement over åbning.
  • Kopiering af elementer
  • Reinforcement template/Standard armering
  • Overliggere
  • Generelt workflow mellem plan, opstalt produktionstegning

Videre forløb

Kursus – IMPACT Precast – Fra IMPACT 14 til IMPACT 15

Kursussted

StruSoft DK

Gotlandsvej 24

8700 Horsens

Pris

1 dagskursus koster 4000,- for første deltager og 3000,- pr person, for de efterfølgende deltagere fra samme virksomhed.

Alle priserne er i DKK uden moms.

Sprog

Undervisningen samt kursusmaterialet er på dansk. 

Kursusmateriale udleveres i digital udgave og tilsendes pr. mail få dage inden kurset afholdes, kursister der selv ønsker printet version har herved mulighed for dette.  

Tilmelding

Tilmelding skal ske på "Tilmeld" øverst på siden eller til Dennis.Knudsen@StruSoft.com. Skriv gerne ”Tilmelding – Advanced Walls” i emnefeltet.

Generelt

Kurset inkluderer frokost og forfriskninger. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i kursets struktur og datoen for gennemførelsen af kurset. Annullering af tilmelding er uden beregning indtil 15 dage før kursusstart, derefter betales halvt gebyr. Sker en annullering inden for 7 dage før kursusstart, opkræves det fulde kursusbeløb.

Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til Dennis.Knudsen@StruSoft.com eller Nikolaj.stephansen@strusoft.com. Ovenstående betingelser er gældende medmindre andet er aftalt mellem StruSoft og kunden.

Betalingsbetingelser: 30 dage netto efter afslutningen af kurset.

Tilmeldingsbekræftelse håndteres manuelt via e-mail og vil blive sendt til dig så hurtigt som muligt.

Kurset bliver kun afholdt hvis der minimum er 3 kursusdeltagere. Holdstørrelse er 3-6 deltagere.