Course Date: 
Thursday, November 23, 2017 - 09:00
Time: 
9:00 - 16:30
Location: 
Malmö
Country: 
Sweden
Language: 
Swedish
Organizer: 
fredrik.lagerstrom@strusoft.com
gustaf.brahme@strusoft.com

Kursen riktar sig till er som vill lära sig hantera ramar och ramverk med FEM-Design och som vill lära sig mer om de avancerade funktionerna på ett effektivt sätt.

.

Under kursen går vi igenom imperfektionsberäkningar av stålkonstruktioner, inkl beräkning av knäcklängder för stålpelare.

Vi dimensionerar också stålbalkar för åkande laster, och analyserar resultaten som är kopplade till de åkande lasterna, t.ex en traverskranbana.

.

Modellering av en stålhall för stabilitetsberäkningar, laster samt dimensionering av stålpelare.

Introduktion till hur man använder profilerade paneler (t.ex. TRP-plåt) i FEM-Design 3D Structure

.
Kurslokal:
StruSofts huvudkontor i Malmö, Fridhemsvägen 22.
.
Pris:
Denna 1-dagskurs kostar 4.900:-/person för de två första deltagarana från samma företag vid samma kurstillfälle. Därefter 3.500:-/person vid nämnda kurstillfälle.
Alla priser är i SEK exklusive moms.
I kursavgiften ingår kursdokumentation (på svenska), lunch och fika. Vi reserverar oss för ändringar i kursupplägg och datum för genomförande av kurs. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 15 dagar innan kursstart, därefter utgår halv avgift. Lämnar ni återbud senare än en (1) vecka måste vi tyvärr debitera full avgift för bokad kurs.
Avbokning måste ske skriftligen. Antingen till kursledaren eller till info@strusoft.com. Avbokningsvillkoren ovan gäller såvida inte en annan specifik överenskommelse finns mellan StruSoft och kunden.
Betalningsvillkor är 30 dagar netto efter genomförd kurs.
.
Var god och ange ev. referensnummer som skall stå på fakturan!

 

*Anmälningsbekräftelse per e-mail hanteras manuellt och kommer att skickas till Er snarast möjligt.