Den här sidan presenterar lokal information samt nyheter för Sverige. Fullständig information om StruSoft och dess produkter återfinns i huvudavsnittet av den här webbplatsen (endast på Engelska). Om du har några frågor eller vill få ytterligare information, vänligen kontakta någon av våra säljare som återfinns på den här länken.

FEM-Design version 15 - Introduktionskurs

Dec 02  |  2015

Under kursen visar vi alla nyheter i version 15 och hur dessa kan användas. Fokus har varit att skapa funktioner som förenklar och förbättrar din vardag med FEM-Design, men som också skapar nya möjligheter.

 

read more >>

StruSoft i nytt miljonprojekt för Energimyndigheten och SBUF

Mar 30  |  2015

StruSoft AB har, i samarbete med NCC Construction Sverige AB, EQUA Simulation AB och institutionen för Matematisk Statistik på Lunds Universitet, fått forskningsanslag på drygt 1,5 miljoner kr från Energimyndigheten och SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond) för att utveckla statistiska me

read more >>

StruSoft på Fastighetsmässan 2015

Mar 16  |  2015

StruSoft kommer att finnas på plats på Fastighetsmässan 2015 i Stockholm. Mässan som hålls i Kistamässan den 18-19 mars 2015 är nordens största och viktigaste fastighetsmässa.

 

read more >>
Fastighetsmässan 2015 banner

Stärkta samarbetet bra för byggbranschen

Nov 19  |  2014

StruSoft AB blir ny delägare i Designtech Solutions AB i Luleå.

 

- Vi gör nyemissionen för att kraftfullt kunna produktutveckla nästa generations mjukvara, säger Patrik Svanerudh, vd Designtech. 

 

read more >>
Patrik Svanerudh, vd Designtech